Demo magazin virtual Publicitate:

vas scufundat in santorini

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare Se aplica aceleasi lucrari ca in anul I, la care se adauga dezmusuroitul, taierea de formare si instalarea mijloacelor de sustinere. Dezmusuroitul vitelor se face cind temperatura aerului se prevede a nu mai scadea sub minus 6-8 grade C...

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Marmelada de caise

Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte

Italian

Italian Polinator: da Expunere: plin soare Tip: prun semi- pitic Perioada de inflorire: inceputul lui aprilie Caracteristici: fruct dulce...

Salata chinezeasca

Salata chinezeasca Ingrediente: 230 g paste 3 linguri sos de soia 2 linguri otet de orez...

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Tomatillo

Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.