viermi
Vitamine si minerale in fructe si legume

In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.
O gradina de trandafiri
Folositi aceasta galerie de trandafiri pentru a alege cele mai potrivite specii pentru gradina dvs. Aceste flori care atrag mereu privirile sunt de multe tipuri sau clase - de la tipurile de trandafiri pitici, inalti de 30 de cm, pana la tufe mari sau...
Dulceata din coaja de portocale
Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar…
Friptura de miel la cuptor
Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn…
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Substante nutritive pentru pamant

Toate solurile din gradina beneficiaza de ingrasaminte adaugate regulat de gradinari (sau ar trebui...). Acestea se aplica individual sau in combinatii, in fiecare sezon si de cate ori plantati...
James Grieve
Pomul este viguros, rodeste atat pe ramuri scurte cat si pe ramuri lungi. Fructele se matureaza spre sfarsitul lunii august. Marimea fructelor...
Aripioare de pui

Ingrediente:
8 - 10 aripioare de pui
1/3 cana sos de soia