Demo magazin virtual Publicitate:

vita vie

Compot de cirese

Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar…

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel

Paste cu pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)…

Compot de piersici

Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau…

Cirese confiate

Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...

Snitel vienez (in pesmet)

Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei…

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa…

Friptura de porc

Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru…

Sucul de ridichi negre si rosii

Sucul de ridichi negre si rosii Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

Efectele nocive ale zaharului rafinat

Diabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit, dar si pentru ca este cel mai periculos.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Fructe glasate

Fructe glasate Acum va puteti bucura de gustul delicios al fructelor glasate la dumneavoastra acasa.

Gaseste-ti echilibrul

Gaseste-ti echilibrul Echilibrul consta intr-o justa im­partire intre orele pe care le consacram serviciului, cele pe care le inchinam som­nului si cele pe care le dedicam distractiilor. Cum ziua nu are decat 24 de ore, vechea regula a celor 8 ore / 8 ore / 8 ore ramane inca orarul cel mai echilibrat si cel pe care ar trebui sa-l si adoptam.

  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4