Demo magazin virtual Publicitate:

zeama bordeleza

Cirese confiate

Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa

Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie

Friptura la gratar

Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Nectared 2

Este un soi de nectarine american, inclus in sortimentul nostru. Fructele sunt mijlocii, sferice, aproape simetrice, de culoare galbena-deschis...

Yusmalis

Yusmalis Ingrediente: 3 cl cogniac 1,5 cl vermouth 1,5 cl grand marnier Ingredientele se amesteca...

Dovleac turcesc

Dovleac turcesc Denumitre stiintifica: Cucurbita maxima. Familie: Cucurbitacee. Dovleacul este o planta anuala, cataratoare, care creste de la 50 cm pana la 5 m intr-un ritm rapid. Este sensibil la inghet. Infloreste din iulie pana in septembrie...

Tivoli

Pomul este de vigoare mijlocie sau supramijlocie si formeaza o coroana globuloasa. Fructele sunt mici sau mijlocii, globuloase...

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Bame

Bame Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.

  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4