zeama bordeleza
Cirese confiate
Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...
Snitele cu ceapa
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa…
Mititei la gratar
Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie…
Friptura la gratar
Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei…
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Nectared 2
Este un soi de nectarine american, inclus in sortimentul nostru. Fructele sunt mijlocii, sferice, aproape simetrice, de culoare galbena-deschis...
Yusmalis

Ingrediente:
3 cl cogniac
1,5 cl vermouth
1,5 cl grand marnier
Ingredientele se amesteca...
Dovleac turcesc

Denumitre stiintifica: Cucurbita maxima. Familie: Cucurbitacee. Dovleacul este o planta anuala, cataratoare, care creste de la 50 cm pana la 5 m intr-un ritm rapid. Este sensibil la inghet. Infloreste din iulie pana in septembrie...
Tivoli
Pomul este de vigoare mijlocie sau supramijlocie si formeaza o coroana globuloasa. Fructele sunt mici sau mijlocii, globuloase...
Rapini

Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.
Bame

Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.