Cancerul ramurilor

(Nectria galligena)

Pe ramuri boala se observa de obicei la unghiul de ramificatie, in jurul unei ramurele uscate sau taiate sau a unei rani oarecare. Scoarta atacata se inegreste. se zbarceste si crapa iar ulterior se exfoliaza. Lemnul ramane dezvelit capatand o culoare brun-negricioasa. Pe ramurile mai groase si pe tulpini atacul se prezinta sub forma unor rani cufundate, cu marginile mai ingrosate, in dreptul carora lemnul este descoperit.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Gogosarii combat cancerul de san

  Gogosarul este o specie de ardei gras, cu fructe mari si carnoase, frecvent intrebuintat in bucataria romaneasca si nu numai. Indiferent de culoarea lor, legumele sunt extrem de hranitoare, oferind organismului cantitati semnificative de

 • Cancerul - legumele si fructele ne protejeaza cel mai bine

  Alimentatia influenteaza formarea bolilor canceroase - acest lucru este astazi dovedit de catre medicii si cercetatorii din toata lumea!

 • Piersicile si prunele in lupta cu cancerul

  Conform celor mai noi studii piersicile si prunele nu sunt doar fructe dulci, aromate, gustoase, bogate in vitamine si nutrienti folositori pentru un organism sanatos.

 • Legumele crucifere elimina toxinele din organism

  Legumele crucifere, categorie in care se incadreaza si conopida, contin compusi ce pot stopa agentii cauzatori de boli precum cancerul si totodata ajuta la detoxifierea organismului.

 • Legumele si fructele previn cancerul

  Dietele vegetariene au avut si au in continuare multe efecte pozitive asupra sanatatii noastre. Multe studii au confirmat ca vegetarienii se bucura de o sanatate mai buna si sunt ocoliti de bolile grave precum cancerul.


Warning: fopen(cache/e628430926dfce75b50363dd84c2cb1d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139