Cura cu clorofila

 

In ciuda aparentei simplitati a procedeului, efectele sale asupra organismului sunt foarte puternice. Ca urmare, aceasta cura poate fi resimtita ca un soc de catre organismul dumneavoastra, daca nu este pornita gradat. O cura standard cu clorofila dureaza 12 zile si va decurge astfel:

-in prima zi de cura nu se va bea mai mult 50 ml de extract de clorofila, care va fi luat in doza unica, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei de dimineata.
-in a doua zi de cura se va dubla cantitatea de extract, care va fi bauta in doua reprize, cu 30 de minute inaintea mesei de pranz si de seara.

-intre ziua a treia si a unsprezecea se mareste doza cu cate 50 ml pe zi repartizandu-se in trei parti egale, luate cu 30 de minute inaintea celor trei mese principale.

-in a douasprezecea zi se bea cate un pahar de extract de clorofila inaintea fiecarei mese. Este de preferat ca in ultima zi de cura sa nu mancati altceva decat orez fiert si sarat dupa gust, pentru ca efectele de dezintoxicare sa fie mai intense.

Cel mai rapid se va simti efectul de accelerare al tranzitului intestinal, ceea ce ce va determina o binevenita eliberare a colonului de toxinele acumulate peste iarna. Daca extractele vegetale sunt prea puternice pentru organismul dumneavoastra si va dau diaree, atunci trebuie sa le luati in doze mai mici si sa beti in paralel ceaiuri de menta, coada-racului sau scoarta de stejar, pentru a controla procesul.

Tulburarile de coagulare, anemia, carentele de calciu si magneziu vor fi rapid compensate de aceasta cura, sangele beneficiind astfel de pe urma curei. Hemofilia, chiar anumite forme de leucemie raspund foarte bine la aceasta forma de tratament.

Pielea este cea de a treia "tinta " a curei cu clorofila. Acneea rebela, diferitele forme de alergie, sensibilitatea la infectii vor fi alungate cu ajutorul tratamentului cu extracte verzi. Tenul va deveni curat si luminos iar pielea va capata o stralucire sanatoasa.

Gastritele si ulcerele de primavara se amelioreaza si ele cu ajutorul acestei cure. Folositi mai ales extractele din plante aromatice blande (patrunjel, telina) si urzica (care este cicatrizanta si antiacida). Acestea vor proteja peretii stomacului si vor combate bacteriile de la acest nivel (inclusiv celebrul Helicobacter pilori). Astmul sau bronsita vor fi si ele ameliorate de aceasta cura, deoarece clorofila inhiba si distruge bacteriile, favorizand procesul respirator.

Astenia de primavara va fi combatuta, mai ales daca vom folosi plante mai amare (frunzele de papadie sunt excelente), in timp ce starile de oboseala vor fi risipite de extractele verzi de patrunjel si telina, adevarate tonice aromatice.

Cura cu clorofila are efecte exceptionale pentru oamenii care lucreaza in mediu toxic, care sunt expusi la radiatii (cum ar fi cele ale monitoarelor calculatoarelor, razele X ale aparatelor de analiza), care au avut sau au o hrana cu multi aditivi sintetici sau cu multa carne. Clorofila protejeaza vasele de sange impotriva sclerozarii, tine departe infectiile bacteriene indiferent de localizare (chiar si pericardita - inflamatia muschiului cardiac - a fost tratata cu succes cu acesta terapie).

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/593454b2d46a377da59637856fc7dcf3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139