De Portugalia

Pomul are vigoare mijlocie si coroana scurt conica. Fructele sunt mijlocii si mari, piriforme, cu gatul bine delimitat, uneori usor curbat, au coaste largi in partea bazala. Pielita are culoarea galben aurie cu luciu slab.
Pulpa este slab suculenta, dulce acidulata, intens aromata, destul de astringenta, fiind un soi bun pentru industrializare.
Fructele se pot pastra pana in ianuarie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Regina Noptii si gradina de vara

  Regina Noptii a devenit o floare de gradina din ce in ce mai cautata pe meleagurile noastre, si nu este un lucru de mirare date fiind “armele” sale irezistibile: frumusetea si parfumul.

 • Bucataria mediteraneana: vinul

  In tarile din spatiul mediteranean – Spania, Portugalia, Franta, Italia - vinul joaca un rol foarte important si este nelipsit de la masa

 • Targ de vinuri la Auchan, Timisoara

  Sortimente numeroase de vinuri rosii, albe, spumante provenind din regiuni viticole ale Romaniei si din podgorii din intreaga lume vor fi expuse la hipermarketul Auchan din Iulius Mall Timisoara.

 • Parcul National Peneda Geres, Portugalia

  Parcul National Peneda Geres este situat in partea de nord-vest a Portugaliei in regiunea Norte si reprezinta pana in acest moment singurul parc national din aceasta tara.

 • Empanadas - delicioasele placinte argentiniene

  Empanada este o delicatesa ce provine din America Latina, Caraibe, Portugalia, Spania si Filipine. Cel mai probabil empanada isi are originea in Galicia, in coltul de nord-vest al Spaniei.


Warning: fopen(cache/6c450c1c5629cfdb530d3aa437a774c3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139