Dizygotheca kerchovei

Denumire stiintifica
Dizygotheca kerchovei

Denumire populara
Dizigoteca

Planta este ceva mai delicata si se diferentiaza de celalalta specia prin aceea ca foliolele nu mai sunt dintate, iar nervatiunea este alba pe suprafata superioara.

Ingrijire
Udarea se face regulat in tot timpul anului, intre doua udari pamantul de la suprafata se lasa sa se usuce putin. Frunzele trebuie pulverizate tot timpul in perioadele f calduroase. Fertilizarea se aplica o singura data pe luna, din primavara pana in toamna. Trasplantarea totala se face primavara, o data ola 2-3 ani.

Articole asemănătoare

  • Dizygotheca(D. elegantissima - Schefflera elegantissima, Aralia elegantissima)

    Desi este un arbore mic in locul de origine, D. Elegantissima poate atinge inaltimea de 1-2 m in camera. Tulpina este lemnoasa si zvelta. Frunzele sunt compuse din 7-11 foliole inguste, dintate pe margine si dispuse asemenea degetelor de la maini. Sunt lucioase, colorate in verde inchis, cu nuanta aramie.

  • Dizygotheca

    Planta ornamentala prin frunze. Denumire stiintifica: Dizygotheca elegantissima Familia: Araliaceae Origine: Austraia - Pacific....


Warning: fopen(cache/40de6684d1a381cb2ba504358245e867) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139