Fuji

mar fuji

Desi numele are conotatii orientale, merele Fuji se "simt" ca acasa in aproape orice zona. Acest mar delicios si dulce, este o incrucisare intre soiurile Red Delicious si vechiul Virginia Rawls Jennet. Aspectul sau este categoric o combinatie intre rosu vargat cu verde si galben.

Fuji este un mar bun pentru orice moment. Este excelent pentru gustari si pentru preparate culinare. Rezista bine la depozitare, chiar si daca nu e pastrat in camere frigorifice. Pentru comercianti, asta inseamna costuri mai reduse si fructe care arata bine pentru mai mult timp, iar pentru cumparatori reprezinta un mar poerfect de luat in calatorii sau picnicuri.

Fuji este cel mai bun mar dulce disponibil dupa 1 noiembrie. Aroma sa delicioasa si textura se pastreaza mult mai mult decat la celelalte mere si de aceea sunt perfecte pentru preparate culinare, salate sau ca gustari.

Caracteristici:
- culoare rosiatica, cu dungi verzi si galbene;
- aroma dulce;
- ideal pentru preparate culinare;
- se pastreaza bine, cel putin 1 luna in temperaturi normale.

Articole asemănătoare

 • Muntele Fuji, cel mai vizitat loc din Japonia

  Muntele Fuji este cel mai inalt din Japonia, atingand pana la 3.776 metri. Totodata este si un vulcan compozit compus din straturi multiple de lava solidificata.

 • Cum crestem meri ?

  Putem sa mancam mere direct din pom, in compozitia unei placinte sau stoarse de zeama bogata in vitamina C, intr-un pahar. Merele au fost si sunt in continuare printre cele mai apreciate fructe pentru gustul ce ne rasfata si vitaminele care ne protejeaza de raceala.

 • Clopotei in gradini

  Clopoteii chinezesti, rude apropiate cu clopoteii nostri carpatini, sunt decorativi si au multiple utilizari in medicina traditionala si bucataria asiatica. Umflati asemeni unor baloane, la deschidere iau forma unor farfurioare.

 • Principiile Zen si gradina japoneza (niwa)

  O gradina japoneza este reprezentarea universului si a elementelor acestuia: focul - in forma lanternelor (stalpilor) de piatra sau fier; pamantul - in forma pietrei si apa, aerul, plantele si animalele in formele lor naturale...


Warning: fopen(cache/15e323557a0b6750d956f18ab13e6124) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139