Iazul si tantarii

Daca aveti un iaz in gradina, stiti cat de enervanti pot fi tantarii. Filmul prezinta un remediu simplu pentru combaterea lor - niste pastile inofensive pentru oameni sau animale.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Primavara si iazul din gradina

  Primavara este anotimpul schimbarilor nu numai cat priveste natura si ritmul biologic al plantelor si vietuitoarelor, dar si din perspectiva activitatilor intreprinse. Iazul ar trebui sa fie curatat cel putin o data pe an, desi cel mai bine ar fi de doua ori, toamna si la inceputul primaverii.

 • Plante utile pentru combaterea daunatorilor din gradina

  Exista o lege a naturii potrivit careia toate componentele mediului se armonizeaza. In realitate mereu vor fi exceptii, iar persoanele care se indeletnicesc cu gradinaritul cunosc bine acest lucru. Dovada ca bolile si daunatorii constituie o provocare constanta atat pentru plantele crescute afara cat si pentru majoritatea celor din apartament.

 • Beneficiile otetului in gradina

  Pentru gradina, otetul este foarte folositor. Este un antidot impotriva buruienilor. Pulverizati otet direct pe buruieni sau turnati la radacina, dar aveti grija sa nu atingeti si plantele.

 • Gutui japonez - pata de culoare si buna dispozitie

  Iubeste locurile insorite, avand nevoie de lumina intensa cu un minim de 4-5 ore de soare pe zi pentru a inflori. O dispunere a acestei tufe in zone umbroase, va diminua mult numarul si calitatea florilor.

 • Plante aromatice

  Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria plantelor medicinale, fiind folosite si in medicina naturista.


Warning: fopen(cache/18906c9259f3b0e0a1b0417c1125ad55) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139