Republica

Este un soi romanesc de iarna, cu pomul de vigoare slaba ce rodeste in principal pe ramuri scurte.
Fructele sunt mari si foarte mari, sferice, usor alungite, cu pielita groasa, de culoare galbena, acoperita cu puncte si pete mici de rugina pe aproape toata suprafata.
Pulpa este alba, untoasa, suculenta, dulce, slab aromata, de buna calitate pentru masa si prezinta sclereide grosiere.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Strugurii Kodrianka

  Soi de struguri de masa de origine din Republica Moldova, Kodrianka este o varietate obtinuta din doua tipuri de struguri foarte apreciate, Moldova si Marszalskij, iar rezultatul a fost un soi de vita de vie cu productivitate anuala foarte buna, rezistenta naturala ridicata la ger, seceta si boli, longeviva si relativ usor de cultivat.

 • Iarna bucurati-va de savoarea vinului fiert

  In lunile friguroase de iarna, primul lucru la care ne gandim cand intram in casa este cum sa ne dezghetam mai repede.

 • Parcul National Karkonosze, Polonia

  Situat la 130 km de orasul Wrocław, aproape de granita cu Republica Ceha, Parcul National Karkonosze constituie una dintre cele mai importante arii protejate din partea sud-vestica a Poloniei. Numele desemneaza lantul montan Karkonosze care desparte bazinele hidrografice ale raurilor Elba si Oder.

 • Insula Cousine, un adevarat colt de rai

  Insula Cousine apartine teritorial de Republica Seychelles, arhiperlag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa in nordul insulei Madagascar.

 • Mamey Sapote sau Pouteria sapota, un fruct exotic mai putin cunoscut

  Mamey sapote este un fruct tropical nativ din Mexic si America Centrala. Se gaseste si in alte zone precum Cuba, Republica Dominicana, America de Sud sau Florida.


Warning: fopen(cache/09ea7f07e334731f3576c7853eb781d5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139