Sesiune de finantare pentru proiecte in cadrul programului Parteneriat pentru Mediu

18.09.2006 - Fundatia pentru Parteneriat din Miercurea-Ciuc a lansat oferta de finantare pe anul 2006, pentru programul Parteneriat pentru Mediu. Sunt eligibile pentru finantare: organizatii autonome, non-partizane, fara scop lucrativ (non-profit), care functioneaza in Romania conform Ordonantei de Guvern 26/2000, cu scop organizational din domeniul protectiei mediului, conform statutului filiale ale organizatiilor nationale cu conditia sa aiba cont separat in banca si sa aiba acordul conducerii organizatiei centrale.

 • Directii prioritare de finantare: conservarea biodiversitatii; dezvoltare rurala durabila; ecologie urbana; management ape; Natura 2000.

Se pot trimite cereri de finantare si din alte domenii ale protectiei mediului cu conditia ca proiectele sa fie caracterizate printr-un grad ridicat de participare publica, sa includa activitati practice si sa fie realizate in parteneriat.

 • Sunt finantate proiecte ale ONG din  judetele: Alba, Arad, Arges, Bihor, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea.

Data limita de depunere a cererilor de finantare: 29 septembrie 2006, ora 16.30

Informatii suplimentare puteti obtine la telefoanele: 0266 310 686, 0266 310 678.

[Sursa: epce.ro]

Articole asemănătoare

 • Masca naturala cu iaurt si zeama de lamaie pentru tenul acneic

  O masca facuta in casa este intotdeauna benefica pentru ten, deoarece contine numai ingrediente naturale, cu actiuni folositoare. Va propunem sa incercati masca cu iaurt si zeama de lamaie pentru tenul acneic.

 • Spatiile publice din centrul istoric al Timisoarei vor fi reabilitate

  In curand, Timisoara va fi mai frumoasa decat o stim cu totii, intrucat pe data de 29 decembrie 2011, primarul orasului a semnat contractul de finantare nerambursabila

 • Pachetul cu mancare al elevilor - sugestii si idei

  Scoala este pe cale sa inceapa iar parintii doresc sa se asigure ca celor mici nu le va lipsi nimic din cele necesare. De acum, alimentatia zilnica sanatoasa va fi o provocare si o responsabilitate in plus pentru adulti, fiecare cunoscand din propria experienta tendinta copiilor de a neglija masa in timpul programului.

 • Premiul Wienerberger 'Brick Award 2010'

  Viena, 9 aprilie 2010 - Wienerberger AG, cel mai mare producator de caramizi la nivel mondial si primul ca importanta in fabricarea tiglelor de argila din Europa, acorda la data de 8 aprilie 2010 pentru a patra oara premiul "Brick Award" in valoare totala de 21.000 Euro. In acest an criticii de arhitectura au inscris in competitie 260 proiecte din 32 tari.

 • Decoratiuni de Craciun pentru casa si gradina

  Designul propriu in ceea ce priveste decorarea locuintei sau gradinii este tot mai des intalnit si in mod evident, depinde de creativitatea fiecarei persoane in parte. Cu ocazia sarbatorilor multa lume prefera sa puna in practica planurile schitate pe hartie sau doar in minte si fiecare oras prinde viata in spirit de sarbatoare.


Warning: fopen(cache/645f08052461f106a7707cf04632ae9c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139