Sibisel precoce

Pomul este semiviguros si are inflorire tarzie.
Fructele sunt mari, ovoidale.
Coaja este cafeniu-deschis, destul de sub■ire (1,2 mm), dar rezistenta, cu sutura valvelor buna, slab reliefata.
Miezul se extrage cu usurin■a intreg sau ca jumata■i, umple bine golul interior si reprezinta in medie 50% din greutatea fructului.

Afl─â mai multe despre

Articole asem─ân─âtoare

 • Ciuperci salbatice, pentru o toamna cu delicatese spaniole

  Dupa ce toamna invaluie Spania, vanatorii de delicatese mai au o singura tinta in natura: ciupercile salbatice. Daca vei merge intr-o piata in aceasta perioada a anului vei avea ocazia sa intalnesti o gama foarte variata de sortimente.

 • Remedii care te ajuta sa pacalesti insomnia

  Probabil nu exista experienta mai neplacut decat cea in care incepem ziua obositi de la primele ore. Si nu pentru ca am fi lucrat pana tarziu, sau ca am fi participat noaptea la un eveniment memorabil, ci din cauza insomniei.

 • Galanthus nivalis sau Ghiocelul alb - vestitorul primaverii

  Multi dintre noi recunosc in ghiocelul alb un prim vestitor al primaverii. Asa ca, aruncand o privire in gradina la florile ce tocmai au aparut, putem exclama plini de voiosie ca primavara a sosit si pe meleagurile noastre: ghioceii au inflorit imbiindu-ne cu mireasma lor placuta si aducand prospetime in sufletele noastre.

 • Parcuri si gradini la inceput de mai

  Imagini de primavara insorita, parcuri pline de flori si verdeata, aer parfumat si copaci incarcati de frunzis verde si sanatos te fac sa iti spui : "Si parcurile sarbatoresc 1 Mai ".

 • Sibisel 44

  Pomul, de vigoare mica spre mijlocie, are fructe mari, de forma elipsoidala, usor ascu■ita la ambele capete. Coaja este de culoare galben-pai...


Warning: fopen(cache/04c186e975c3d534062e85b7246e4eba) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139