Vase decorative pentru orhidee

cosuri din bambus

 

  

cosuri de lemn

Cos indonezian din bambus
Tesute de mana cu un model complicat, aceste cosuri sunt potrivite pentru orice tip de orhidee in ghiveci. In provincia Sumatra, astfel de containere de bambus erau folosite pentru pastrarea orezului recoltat. Astazi ele sunt pretuite pentru aspectul exotic si design-ul complicat. Cosurile din imagine sunt decorate cu un fir de bambus legat in partea de sus, si ele insele sunt un cadou minunat pentru orice iubitor al florilor si nu numai. 

 

Cos de lemn
Durabil si stilat, acest cos de lemn poate cuprinde un ghiveci de 10 cm sau poate transforma orice container de plastic intr-o achizitie eleganta pentru caminul dvs. Cosurile de lemn din imagine sunt in asa fel finisate incat sa aiba un aspect de vechi, de antic. Ele sunt perfecte atat pentru interior, cat si pentru gradina. Ca decor, in caz ca in ele amplasati un ghiveci cu orhidee, va sfatuim sa adaugati pe pamant un strat de muschi sau iarba.

 

Articole asemănătoare

 • Vase goale pentru amenajarea gradinilor de vara

  In timpul verii, gradina cu flori decorative din zona temperata prezinta cele mai mari similitudini cu gradina de tip mediteranean. Temperaturile ridicate si durata zilelor sunt principalii factori responsabili de acest fapt.

 • Orhidee Oncidium, delicatete si abundenta florala

  Se acomodeaza usor in spatii cu temperaturi variate, dar cel mai bine se dezvolta la 22-24 de grade Celsius. Vara tolereaza cateva grade in plus, cu conditia sa i se asigure o umiditate atmosferica constanta, prin pulverizarea periodica a tuturor partilor aeriene. Iarna se multumeste cu o medie de 18 grade Celsius, dar supusa la acest nivel al temperaturilor, pe o perioada indelungata, va stagna in crestere si nu va inflori.

 • Orhidee Pahiopedilum - delicata si plina de farmec

  Considerata usor de cultivat, este adesea recomandata incepatorilor. Un aspect foarte important in cultivarea acestei minunate orhidee este udarea, care trebuie facuta cu deosebita grija.

 • Istoria aranjamentelor florale

  De-a lungul istoriei, asa cum stim din documentele ramase, oamenii au folosit florile pentru a isi exprima sentimentele, pentru a infrumuseta mediul in care locuiau si pentru a sarbatori...

 • Aranjamente florale de Paste si primavara

  Ideile pe care vi le prezentam in continuare le consideram a fi potrivite fie ca aveti nevoie de un aranjament floral pentru masa de Paste, fie pentru o petrecere de primavara (cu putine modificari).


Warning: fopen(cache/2b0747d8af2e75ccc855e39a17131d0a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139