Abatele Fetei

Soi de toamna.
Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste in principal pe ramuri scurte.
Fructele sunt mari si foarte mari, piriform alungite, cu gatul gros si foarte lung. Pielita rezistenta, are culoarea verde-galbui uneori cu rumeneala roz-oranj si prezinta puncte de rugina foarte dese.
Pulpa este alb-galbuie, foarte lina, fondanta, suculenta. Iara sclereide.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Masca de fata cu dovleac si iaurt pentru pielea uscata

  Vremea rece de afara incepe sa ne afecteze din ce in ce mai mult pielea fetei. De aceea, datoria noastra este sa o protejam impotriva uscarii si altor efecte neplacute. Va propunem astfel sa incercati o masca de fata cu dovleac si iaurt, speciala pentru pielea uscata.

 • Masca regeneratoare pentru fata cu morcov si mar

  Mastile pe baza de ingrediente naturale sunt folosite din ce in ce mai des la ora actuala. De aceea va invitam sa pregatiti o masca din legume si fructe, ce va va regenera pielea fetei: masca cu morcov si mar.

 • Masca pentru stralucirea fetei, cu ovaz si lapte

  Intotdeauna, dupa ce aplicam o masca naturala pe fata, aceasta va arata mult mai hranita si cu un aspect impecabil. De aceea, va invitam sa incercati sa preparati o masca pentru stralucirea fetei, cu ovaz si lapte.

 • Masca faciala de intinerire cu morcov

  Morcovul, intrebuintat sub forma de masca faciala, este foarte eficient in refacerea pielii fetei, oferind prospetime fetei si revitalizand pielea odata ce a fost utilizata.

 • Utilizarea pentru sanatate a uleiului de argan

  Uleiul de argan este un produs cosmetic multifunctional. Acesta este folositor pentru piele, par, unghii si ingrijire faciala. Astfel se restabileste prospetimea naturala, la care se adauga un plus de moliciune a pielii si a fetei.