Bucuria gradinii iarna

imagini iarna

Culorile vesele si luminoase reprezinta cel mai bun medicament impotriva asteniei si starilor de tristete datorate timpului geros sau vremii mohorate. Gradinile noastre ascund chiar si iarna surprize foarte placute. Indiferent ca este vorba despre flori sau despre anumite fructe, anumite plante sunt absolut speciale si impodobesc intreaga gradina, avand grija prin intermediul culorilor deschise si al formelor aparte sa infrumuseteze si sa dea un farmec special.

Iarna in casa si in gradina: pata de culoare pentru gradina Dvs.

Plantele de interior in toata splendoarea lor si intr-o gama variata de culori reprezinta adevarate surse de energie si de bunadispozitie. Printre acestea se numara azaleele si violetele. Ambele plante au foarte multe sortimente, astfel incat nu intervine monotonia sau rutina in amenajarea lor in locuinta. De asemenea, ideal este sa le asezam pe pervazul ferestrelor in ghivece frumos colorate, astfel putem alunga capriciile neplacute ale iernii de afara.

Sursa foto

Articole asemănătoare

 • Intretinerea gradinii in prima luna din an

  Ca orice luna din an, chiar de intruchipeaza iarna prin excelenta, Ianuarie vine cu lucruri mai mult sau mai putin importante de realizat in gradina.

 • Intretinerea gradinii in luna noiembrie

  Gradina poate fi frumoasa si in penultima luna a anului calendaristic, noiembre, in culori iernatice. Chiar daca este putin cam devreme sa stim ce ne rezerva anotimpul rece, un lucru este cert: animalele din gradina vor avea nevoie de ajutor, chiar si daca va fi o iarna blanda.

 • Trandafiri in miniatura, perfecti pentru infrumusetarea gradinii

  Daca sunteti in cautarea unor flori deosebite care prin aspectul lor sa contribuie la infrumusetarea gradinii de care intreg anul ati avut grija pentru a fi rasplatit cu flori superbe oferite de plante sanatoase, trandafirii de mici marimi sunt alegerea ideala.

 • Pregatirea gradinii pentru iarna

  Cand noptile de toamna devin tot mai reci trebuie sa incepeti pregatirile pentru iarna. Astfel nu veti avea doar in anotimpul rece o gradina frumoasa. Primavara, cu mult mai putine eforturi plantele din gradina dumneavoastra vor fi sanatoase, avand totodata si un aspect placut ce va da culoare peisajului general.

 • Activitati de toamna in gradina

  Anotimpul tomnatic este ideal pentru a da startul pregatirii gradinii pentru iarna. Lunile septembrie si octombrie nu sunt foarte friguroase si aveti oportunitatea sa iesiti in gradina cat inca vremea este relativ prietenoasa, pentru a aranja straturile inainte de venirea inghetului.