Carnegie Sunrise

Carnegie SunriseCompozitie:

- 50 ml vodca
- 30 ml tequila
- o cutie suc de portocale (330 ml)
- 100 ml suc de rosii
- patru capsuni

 

Mod de preparare:

- Totul se va face intr-un blender. Amestecati sucul de rosii, sucul de portocale si capsunile si apoi adaugati vodca si tequila.
 

Articole asemănătoare

 • Zambilele Carnegie, prospetime imaculata pentru gradina

  Cu parfumul lor dulce si intens alaturi de album imaculat al inflorescentelor, aceasta varietate de zambile este foarte apreciata de cunoscatorii din toata lumea (o veti intalni de altfel adesea si in florarii) pentru frumusetea sa, dar si pentru ca se cultiva relativ usor.

 • Vodka Sunrise

  O combinatie simpla - vodka, suc de portocale, sirop de grenadina - dar devenita repede clasica. Una dintre alegerile recomandate mai ales daca nu aveti foarte multa experienta cand vine vorba de cocktailuri.

 • Cele mai populare soiuri de zambila

  Zambila de gradina, Hyacinth Orientalis, provine din indepartatul tinut al Anatoliei si a fost adusa in Europa in secolul al XVI-lea.

 • Citate celebre cu si despre trandafiri

  Trandafirii au atras si atentia scriitorilor, artistilor, pictorilor, astfel ca ne-au ramas de la ei citate minunate cu parfum de roze...

 • Zambila - Hyacinthus orientalis

  Denumire populara: zambila. Familie: Liliaceae. Zambilele sunt flori foarte formale si parfumate. Bulbii masoara in mod obisnuit 14-15 cm, dar pot atinge si dimensiuni gigantice pentru zambile...