Cocktail cu gin, bere si suc de portocale
Ingrediente:
50 ml gin
75 ml suc de rosii
75 ml suc de portocale
75 ml bere neagra sau blonda, dupa gust
sare, piper
cuburi de gheata
(optional) sos tabasco
1-2 masline verzi pentru decor
Mod de preparare: intr-o halba se toarna sucul de rosii, cel de portocale, se adauga ginul si se amesteca bine toate ingredientele, punand putina sare, putin piper negru proaspat macinat, si dupa gust cateva picaturi de sos tabasco. Se toarna si berea cat mai rece, alaturi de 2-3 cuburi de gheata, si se pun 1-2 masline verzi intr-o scobitoare pentru decor.
Foto: piqsels.com
Articole asemănătoare
-
Gin cald cu suc de portocale
Un cocktail pentru zilele reci, cu gin servit cald si suc de portocale.
-
Cocktail de vara cu gin, castravete si fulgi de ardei iute
La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.
-
Cocktail cu ananas, bere si rom
Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.
-
Cocktail cu vin spumant si suc de portocale
Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.
-
Cocktail cu rom alb, ceai si lichior de portocale
O bautura cu putin alcool, gust placut de portocale si note de tanin de la ceaiul negru.