Cocktail cu piersica si cidru

Ingrediente:
 
1 piersica sau nectarina
miere
piper negru
gheata pisata
cidru 
 
Mod de preparare: piersica sau nectarina se taie in bucatele mici intr-un bol, se adauga putina miere si putin piper negru proaspat macinat, apoi se piseaza usor pana cand pulpa fructului se sfarama. Se varsa intr-un pahar inalt, se adauga putina gheata pisata si se completeaza cu cidru pana sus.

Foto: pixabay.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu sampanie, coniac si fructe de padure

    Un cocktail cu note placute, proaspete, de fructe de padure, gustul lor dulce-acrisor completandu-l pe cel intens de coniac si baza de sampanie.

  • Cocktail cu gin si sampanie

    O reteta cu gust proaspat, dominat de sampanie si note de ienupar de la gin.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.

  • Cocktail cu mure si bourbon

    Acrisor, cu personalitate si suficient alcool (mai ales daca alegeti un bourbon de calitate) iata un cocktail interesant mai ales daca pana acum nu v-ati gandit sa folositi fructele de padure intr-o astfel de reteta.