Cocktail cu piersica si cidru

Ingrediente:
 
1 piersica sau nectarina
miere
piper negru
gheata pisata
cidru 
 
Mod de preparare: piersica sau nectarina se taie in bucatele mici intr-un bol, se adauga putina miere si putin piper negru proaspat macinat, apoi se piseaza usor pana cand pulpa fructului se sfarama. Se varsa intr-un pahar inalt, se adauga putina gheata pisata si se completeaza cu cidru pana sus.

Foto: pixabay.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

  • Cocktail de toamna cu gin si cidru de mere

    O bautura cu note de ienupar si dulceata putin acida a cidrului de calitate, buna pentru o seara tot mai rece de toamna.

  • Cocktail cu bourbon si suc de ananas

    O reteta foarte simpla si un cocktail cu gust puternic de ananas si note de bourbon, servit rece.

  • Cocktail cu rom si coniac

    Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.