Cocktail cu scortisoara, cidru de mere si Cointreau

Ingrediente:

50 ml Cointreau
100 ml cidru de mere
½ lingurita scortisoara pudra
1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare: puneti toate ingredientele intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata, agitati bine, apoi serviti intr-un pahar de cocktail.

Foto: piqsels.com


 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu cidru de mere si coniac

    O reteta de cocktail potrivit mai curand pentru zilele reci, cu gust puternic de mere, note de portocala si aroma coniacului.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.

  • Cidru cald de mere cu bourbon

    O reteta pentru un amestec de cidru de mere si bourbon, cu note exotice date de mirodenii, servit fierbinte in zilele reci. Poate fi pregatit si cu suc de mere, proaspat stors.

  • Cocktail cu gin, suc de mere si limeta

    In locul unui gin tonic clasic incercati un amestec de suc de mere, limeta, putina miere si un gin de calitate pentru o bautura dominata de tonurile dulci, in care veti intalni notele clasice de ienupar si cele de citrice.

  • Sangria cu vin alb si cidru de mere

    In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?