Cocktail cu suc de mere si rom brun

Ingrediente:
 
40 ml rom brun
60 ml suc de mere
1 lime
1 lingurita miere
1 varf de lingurita scortisoara macinata
1 capsuna mare, bine coapta
 
Mod de preparare: intr-un pahar inalt se pune capsuna spalata si feliata, un sfert din limeta taiat in cubulete, fara coaja, se adauga sucul de mere, cateva cuburi de gheata, mierea, amestecand usor totul. La final se adauga romul si scortisoara presarata deasupra.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu suc de mere

    O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.

  • Suc fierbinte de mere si morcovi cu mirodenii

    La prima vedere ar fi doar un suc de mere si morcovi, o combinatie devenita clasica, dar in combinatie cu mirodeniile exotice si baut fierbinte va capata un alt gust si noi note interesante.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si mustar

    O combinatie de bourbon si cidru la care se adauga notele picante ale mustarului cu boabe si cele de citrice de la lamaie.

  • Suc de mere cu scortisoara si nucsoara

    O reteta pentru o ocazie festiva in zilele reci sau pentru o dupa-amiaza placuta alaturi de familie si prieteni, aceasta varianta de suc de mere imbina dulcele acrisor al fructelor cu notele exotice de citrice, scortisoara si nucsoara.

  • Sufleu cu branza de vaci si mere

    Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.