Cocktail cu vin spumant si suc de portocale
Ingrediente:
50 ml suc proaspat de morcovi
50 ml suc proaspat de portocale
150 ml vin spumant
1 praf de piper Cayenne
1-2 rondele subtiri de portocala pentru decor
Mod de preparare: intr-un shaker cu putina gheata se toarna sucul de morcovi si cel de portocale, se adauga piperul de Cayenne si se agita bine, apoi se toarna si vinul spumant. Cocktailul se serveste in pahare de sampanie racite, cu o rondea de portocala pentru decor.
Foto: depositphotos.com
Articole asemănătoare
-
Gin cald cu suc de portocale
Un cocktail pentru zilele reci, cu gin servit cald si suc de portocale.
-
Cocktail cu vin rose si suc de mere
O bautura usoara, in care un vin rose de calitate se intalneste cu sucul de mere acrisor si prospetimea frunzelor de menta.
-
Cocktail cu gin, bere si suc de portocale
La prima vedere ”intalnirea” intre sucul de portocale, cel de tomate si bere ar putea parea prea indrazneata, dar rezultatul final este un amestec plin de note interesante, consistent si cu personalitate.
-
Cocktail cu rom alb, ceai si lichior de portocale
O bautura cu putin alcool, gust placut de portocale si note de tanin de la ceaiul negru.
-
Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare
Un cocktail cu doua feluri de rom cu note exotice si gustul sucului de portocale, limeta si merisoare pentru o combinatie perfecta pentru cei care vor o bautura aparte.