Cocktail cu whiskey, cuisoare, miere

Ingrediente:

50 ml whiskey
1 lingurita miere
o felie de lamaie
5-6 cuisoare intregi
apa fierbinte
1 praf scortisoara

Mod de preparare: intr-o cana se pune whiskey-ul, se amesteca bine cu mierea si se pune deasupra felia de lamaie in care s-au infipt cuisoarele. Se striveste usor cu o lingurita si se completeaza cu apa fierbinte. Se serveste imediat, cald, cu putina scortisoara pudra deasupra.

Foto: pdpics.com


 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail cu rom brun si espresso

    Gustul intens de cafea si cel puternic de rom brun se intalnesc intr-un cocktail cu note exotice, tropicale, puternice.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.

  • Cocktail cu gin si miere

    Un cocktail foarte simplu si excelent daca va place gustul de gin, conditia esentiala fiind ca si mierea sa fie organica, cat mai fluida.