Cocktail fierbinte cu whiskey, lamaie si portocale

Ingrediente:

4 lamai
2 portocale
½ cana miere
1 cana whiskey sau bourbon
2-3 ramurele de cimbru
2 batoane de scortisoara
2 bucati anason stelat
1-2 cuisoare intregi
apa plata

Mod de preparare: puneti la fiert doua cani de apa, adaugand cana de whiskey sau bourbon, sucul lamailor si al portocalelor, mirodeniile intregi si lasati pe foc mediu pentru 10-12 minute, pana cand amestecul este fierbinte. Se trece prin sita si se toarna in cani. Se bea cald.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Ceai fierbinte cu mirodenii, cidru si miere

    O bautura fierbinte, plina de savoare si arome exotice, dulce si parfumata, excelenta intr-o seara tot mai rece de toamna petrecuta alaturi de cei dragi. Alegeti un ceai negru sau verde de calitate, infuzat dupa gust, si un cidru proaspat, racoritor, vesel. Puteti adauga si putin rom pentru a transforma ceaiul intr-un cocktail delicios.

  • Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii

    O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.

  • Cocktail cu whiskey, miere si ceai de musetel

    De ce sa nu folosim ceaiul de musetel, parfumat si dulceag, si pentru un cocktail cu gust aparte? Alaturi de whiskey, miere si putin suc de lamaie rezultatul va fi surprinzator.

  • Cocktail de toamna cu whiskey si cidru

    Pregatiti repede o bautura pentru serile de toamna, bauta fierbinte, aromata si dulce, cu un whiskey onest si aromat alaturi de cidrul incalzit bine. Si pentru o savoare aparte puteti folosi un cidru de pere.

  • Cidru fierbinte cu whiskey si vanilie

    Un cocktail cald, aromat, o bautura pentru zilele de toamna cu gust complex si parfumat.