Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala

Ingrediente:

50 ml rom
50 ml suc proaspat de portocale
bere blonda rece
cuburi de gheata
bucatele de felie de portocala pentru servire

Mod de preparare: amestecati bine romul cu sucul de portocale si 2-3 cuburi de gheata intr-un shaker saun in lipsa acestuia intr-o halba sau un pahar inalt. Se completeaza cu bere blonda rece si gheata (daca mai este nevoie) si se serveste cu 1-2 bucatele de felie de portocala.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail de vara cu bere blonda si apa tonica

    Un cocktail usor, racoritor, cu putin alcool, bun pentru zilele tot mai calduroase de vara, excelenta cu apa tonica (simpla sau cu aroma preferata) si putina lamaie. Se foloseste o halba bine racita inainte.

  • Cocktail cu bere, vodca si ghimbir

    Cu un gust usor picant si aromat, poate fi pregatit cu bere blonda, bruna sau, pentru o aroma intensa, cu bere de ghimbir.

  • Cocktail cu bere neagra si suc de grepfrut

    Un pahar de bere neagra cu note de citrice este racoritor si delicios mai ales in zilele calduroase, dar combinatia indrazneata este buna in orice parte a anului.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie

    Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.