Concurs imagini natura

Editura All si GradinaMea.ro adreseaza multumiri tuturor celor care au participat la concursul organizat in perioada 6 martie - 25 aprilie  pe site-ul GradinaMea.ro.

Imaginile introduse au reusit sa ne aduca inca o data mai aproape de natura si astfel poate am reflectat din nou asupra beneficiilor pe care aceasta ni le aduce.

Va oferim in dar cateva imagini, tablouri semnate de Constantin Daradici, pictor care se apropie cu orice prilej de frumusetile naturii.

Daradici pictura Romania

 

Maci Constantin Daradici

http://pictura.artline.ro/Constantin-Daradici-Prezentare-artist-1-83.html

Mai 2009

Articole asemănătoare

 • Cum depasim alergiile de primavara

  Primavara, in ciuda zilelor tot mai bune care se intrevad in blandetea razelor de soare, isi fac simtita prezenta alergiile.

 • Luna februarie si activitatile de intretinere a gradinii

  Cu o vreme calda si putin noroc, in luna februarie natura ne va rasplati cu primele flori pe anul acesta.

 • Plante toxice pentru animalele de companie

  Plantele si animalele de companie sunt cele doua coordonate dupa care se ghideaza o buna parte din populatia globului. Orice iubitor de natura intelege rostul si frumusetea ficarei specii in parte, iar la un moment dat, inevitabil, ajunge in ipostaza sa le aleaga pe amandoua.

 • Primavara si iazul din gradina

  Primavara este anotimpul schimbarilor nu numai cat priveste natura si ritmul biologic al plantelor si vietuitoarelor, dar si din perspectiva activitatilor intreprinse. Iazul ar trebui sa fie curatat cel putin o data pe an, desi cel mai bine ar fi de doua ori, toamna si la inceputul primaverii.

 • Aparitia mutatiilor de natura genetica

  Aparitia acestor mutatii de natura genetica se realizeaza in doua moduri: - prin mostenire de la unul din parinti; - prin dobandire in timpul vietii;