Curatarea abutilonului

Perioada rece poate lasa urme in ceea ce priveste aspectul plantelor, in acest caz al abutilonului. Daca are putine frunze si ramuri uscate, abutilon-ul trebuie curatat. Ramurile maronii si cioturile uscate trebuie taiate - nu vor mai infrunzi. Apoi reduceti ramurile din partea de sus pentru a incuraja ramificatii puternice.

 

 

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Cinci metode naturale de a reduce hipertensiunea arteriala

  Sucul de sfecla rosie este o buna sursa de potasiu si magneziu, dar baut cu regularitate face ca si vasele de sange sa se dilate, iar valorile tensiunii sa scada.

 • Cartofii Red Scarlet

  Un soi cu forma ovala, coaja neteda cu colorit rosiatic, un gust dulceag, foarte buni pentru orice reteta.

 • Cinci motive pentru care trebuie sa mancati pere

  Perele mancate crude, ca o gustare sanatoasa, s-au dovedit eficiente in intarirea sistemului imunitar, mai ales pe masura ce se apropie anotimpul rece, perioada care va aduce cu ea si numeroase raceli si gripe.

 • Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

  Este bine cunoscut si demonstrat stiintific faptul ca ceaiul poate avea diferite calitati curative in functie de planta sau plantele din care este realizat. Nu este insa obligatoriu sa fii bolnav pentru a savura o ceasca de ceai cald.

 • Ce este Cherimoya?

  Celebrul scriitor Mark Twain afirma odinioara despre cherimoya ca este “cel mai delicios fruct cunoscut omului”. Cu toate acestea, pentru mare parte dintre romani, ramane o prezenta controversata si atipica in dieta.