Expo Flori de Mai, editia a III-a - Timisoara 7-10 mai

flori de maiIntre 7 si 10 mai va avea loc in Timisoara, "orasul rozelor", manifestarea expozitionala "FLORI DE MAI", un veritabil festival al iubitorilor de plante ornamentale dar si al cultivatorilor de material floricol.

Evenimentul va avea loc sub egida acelorasi organizatori care au girat si editiile precedente: Societatea Progresul Silvic, Star Expo Timisoara, Facultatea de Horticultura si Silvicultura Timisoara, Oficiul Judetean pentru Agricultura Timis si Asociatia Amicii Rozelor.

Ordinea de zi a expozitiei este deosebit de vasta si ambitioasa: ultimele rezultate si obeservatii ale celor care asigura pregatirea pamantului, ingrasamintelor, produselor de combatere a bolilor si daunatorilor; expunerea unor exemplare deosebite de flori si arborete dendrologice; prezentarea unei panoplii vaste de unelte si scule; vaze si mobilier specifice.

Organizatorii spera intr-o participare superioara editiei precedente, cand in standuri au fost prezente 80 de firme expozante din Romania, Belgia, Ungaria, Olanda, Italia, Serbia si au fost vizitate de un numar record de peste 17.000 pasionati ai florilor.

Sunteti invitati la acest eveniment al primaverii banatene ce va avea loc la Hala TIMCO din Timisoara

Informatii la:
SC STAR EXPO SRL TIMISOARA, str. Infratirii nr.1
Tel/fax: 0256-431015, 487406
e-mail:
starexpo@clicknet.ro

Articole asemănătoare

 • Sapte surse naturale pentru un plus de energie

  Sunt momente cand avem nevoie de mai multa energie pentru a suporta programul cotidian, adesea mult prea stresant si obositor. Dar in locul unui suc plin de zahar, produselor de patiserie gustoase, dar nu prea sanatoase (in plus cu multe calorii) si dulciurilor din comert putem alege fructe sau legume proaspete, sub forma de gustare delicioasa. Iar in timp intregul organism va profita de aceste surse de vitamine si nutrienti.

 • Flori de toamna. Regina Noptii

  Putine flori imprastie dupa amurg un miros mai imbatator decat Regina Noptii, de aceea spunem ca si-a meritat din plin numele.

 • Flori de toamna

  Rezistente la temperaturi foarte mici, florile de toamna sunt ideale pentru a inveseli gradinile in zilele mohorate, specifice anotimpului tomnatic.

 • Modalitati simple de a scapa de stres

  Cum viata zilnica devine tot mai monotona si mai stresanta, in mare masura suntem afectati de galagia urbana, de stresul de la locul de munca si lipsa timpului pentru a ne odihni. Pentru a evita problemele de sanatate ar trebui sa scapam de stres usor si fara a apela la medicatie.

 • Expo Transilvania organizeaza Florex-Garden-Mob

  Salon floricol, de plante ornamentale si mobilier pentru spatii exterioare, FLOREX & GARDEN-MOB isi deschide portile celei de a XI-a editii in perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2009, la Centrul expozitional Expo Transilvania, Cluj-Napoca.