Expozitie florala la Timisoara

plante

Halele Timco din Tisoara, aflate in str. Circumvalatiunii nr. 8-12, vor gazdui in perioada 2-5 octombrie prima editie a expozitiei de flori de toamna, cu vanzare, intitulata Crizantema de aur.

In cadrul expozitiei vor fi prezenti horticultori din Romania, Olanda, Franta, Italia, Ungaria, Belgia si Grecia, care vor oferi vizitatorilor sute de specii de flori si plante decorative de gradina si de interior.

Expozitiei florale i se vor alatura si spectacole.

 

Septembrie 2008

 

Articole asemănătoare

 • Trandafirii cataratori Lawinia

  Varietate de trandafir rezistent la frig si daunatori, dar si la boli, relativ usor de ingrijit si longeviv, Lawinia este o planta decorativa perfecta pentru orice gradina datorita florilor mari, numeroase, de culoare roz deschis, intr-un reusit contrast cu frunzisul de un verde intens.

 • Terapia florala, benefica pentru Alzheimer

  Terapia florala este similara cu terapia fizica. Este o idee noua, tot mai populara datorita actiunilor cu rezultate pozitive. Aceasta foloseste energia degajata de flori si vitamina D care este in general activata de razele soarelui.

 • Cat de sanatos este polenul apicol?

  Polenul apicol a intrat mai de curand in arsenalul medical apiterapic, totusi, dupa o fulgeratoare glorie in deceniile III-IV ale secolului trecut acesta a parasit scena pe care a triumfat eclipsand aproape chiar si mierea.

 • Targ de vinuri la Auchan, Timisoara

  Sortimente numeroase de vinuri rosii, albe, spumante provenind din regiuni viticole ale Romaniei si din podgorii din intreaga lume vor fi expuse la hipermarketul Auchan din Iulius Mall Timisoara.

 • Expo Flori de Mai, editia a III-a - Timisoara 7-10 mai

  Intre 7 si 10 mai va avea loc in Timisoara, "orasul rozelor", manifestarea expozitionala "FLORI DE MAI", un veritabil festival al iubitorilor de plante ornamentale dar si al cultivatorilor de material floricol.