Gradini Botanice devin pe 1 iunie Gradina Copilului si a Parintelui

 

 

afis

 

26 mai 2008, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova - Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova devin pe 1 iunie, intre 11.00 si 17.00, "Gradina Copilului si a Parintelui". Cei mai mici vizitatori vor avea ocazia sa descopere alaturi de parintii lor o lume de poveste vizionand spectacole de teatru, intalnindu-se cu clovni si participand la o inedita vanatoare de comori. Evenimentul face parte din proiectul "Gradina Botanica - Gradina Orasului Meu" si este organizat pentru al treilea an de Asociatia Team Work.

 

"Gradina Copilului si a Parintelui" reprezinta ziua in care atat copiii, cat si parintii pot descoperi ca vizitarea Gradinii Botanice este mai mult decat o plimbare in aer liber. Parintii joaca rolul principal in educatia ecologica a fiecarui copil, iar acest eveniment incearca sa ofere familiei un cadru educativ natural.

 

In cele trei Gradini Botanice copiii vor putea vedea piese de teatru care ii vor invita in lumea povestilor si se vor intalni cu clovni care le vor crea figurine din baloane si ii vor picta pe fata. Dar, mai ales, cei mai mici vizitatori vor putea participa la o vanatoare de comori. Vor avea astfel posibilitatea de a se intalni cu personaje de basm care le vor oferi indicii despre cum sa ajunga la comoara daca vor raspunde la intrebari legate de natura.

 

 

teamwork

 

Programul evenimentului:

Gradina Botanica Dimitrie Brandza din Bucuresti

Vanatoarea de comori  11.00 - 17.00 - inscrierile au loc la intrarea in Gradina

 

Clovni  11.00 - 17.00

 

Piesa de teatru Printul Fermecat  12.00 - 12.45

 

Piesa de teatru Alba ca Zapada  16.00 - 16.45

 

Gradina Botanica Alexandru Borza din Cluj-Napoca

Vanatoarea de comori 11.00 - 17.00 - inscrierile au loc la intrarea in Gradina

 

Clovni 11.00 - 17.00

 

Gradina Botanica Alexandru Buia din Craiova

Vanatoarea de comori  11.00 - 17.00 - inscrierile au loc la intrarea in Gradina

 

Clovni  11.00 -16.00

Piesa de teatru Fat Frumos cel Urat  12.00 - 12.45

Piesa de teatru Jocuri Magice  16.00 - 16.45

 

"Gradina Copilului si a Parintelui" se bucura in acest an de sprijinul BRD - Groupe Societe Generale - partener principal, Toffifee - sponsor principal, Elpreco - partener Craiova si partnerii media Kiss FM, 24FUN, Compact, Gradina mea de vis, Draga Mea pentru copii, Onlinegallery.ro, Gradinamea.ro, Lupa, Luna Media si Gazeta de Sud.

 

           

Team Work este o organizatie nonguvernamentala pentru tineret ce are misiunea de a facilita acumularea de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii. www.teamwork.org.ro

Articole asemănătoare

 • Leusteanul in traditiile populare romanesti

  Leusteanul este o prezenta comuna pe teritoriul batranului continent ce si-a croit din vreme cale pana departe, in Anglia, si chiar in America spre zilele noastre.

 • Sadirea bulbilor si a tuberculilor in gradina

  Acum este perioada potrivita sa punem bulbii si tuberculii in pamant, astfel mai tarziu vom avea o gradina vesele si plina de culoare. Narcisele, lalelele sau coroana

 • Gradinile chinezesti, un peisaj mirific de neinlocuit

  Traditionala gradina chinezeasca si-a facut aparitia in dinastia Tang si a evoluat in timp intr-o maniera frumoasa dand nastere unui design cu bazine si fantani, dealuri, urcusuri si coborasuri implementat si astazi in gradinile din intreaga lume.

 • Curatenia de Primavara - din nou in Gradinile Botanice din Bucuresti si Cluj

  Sambata, 29 martie 2008, va avea loc "Curatenia de primavara" in Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti si in Gradina Botanica "Alexandru Borza" a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

 • Gradina Botanica - Gradina orasului meu

  Gradina Botanica - Gradina orasului meu este un proiect ce a inceput in 2006 in Gradina Botanica din Bucuresti ca un proiect de promovare a acesteia drept un spatiu social si educational, sustinut de Asociatia Team Work.