Inovatie: suportul de flori

Cu ajutorul unui nou tip de suport de flori, un suport inovativ, puteti crea  impresia ca plantele ies si se dezvolta direct din perete. In Franta acest concept este la moda mai ales in ultimii 5 ani, iar acum interesanta modalitate de decoratiune cucereste si alte zone.

Acestea sunt produse intr-o gama larga si variata de culori, materialul acestora fiind sintetic, din ceramica sau metal. Incepand de la cactusi si terminand cu delicatele orhidee, peste 20 de specii de plante redau interiorului un aer aparte si un plus de originalitate si frumusete.

Un perete curat, fara pete de apa

Plantele minione cresc relativ incet. Acestea sunt invelite in muschi natural, acesta retinand de 20 ori mai multa apa fata de greutatea sa. Astfel, plantele trebuie udate numai o singura data pe saptamana. Acest lucru se poate realiza prin desprinderea suportului de pe perete si utilizarea unei stropitoare micute sa a unui alt recipient cu apa. Muschiul absoarbe si retine apa, astfel incat, nu se vor prelinge picaturi pe perete dupa ce suportul este reasezat la locul sau.

Sursa foto

Articole asemănătoare