Nectared 2

Este un soi de nectarine american, inclus in sortimentul nostru.
Fructele sunt mijlocii, sferice, aproape simetrice, de culoare galbena-deschis, acoperita pe 70 - 80% din suprafata cu rosu-viu.
Pulpa este galbena, potrivit de consistenta, dulce, fin acidulata, buna pentru masa si industrializare.
Se matureaza concomitent cu soiul Redhavcn.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Remedii naturiste impotriva insomniei

  Banalul si atat de des intalnitul ceai de tei (cumparat din magazinele naturiste sau pregatit acasa din flori uscate) este unul dintre cele mai cunoscute si folosite leacuri naturiste pentru a trata cazurile usoare de insomnie. Se bea o cana de ceai cald, cu putina miere (1-2 lingurite de planta uscata la o cana de apa) inainte de culcare. In cazurile mai grave pot fi baute pana la trei cani pe zi.

 • Ridichile Saxa 2, o buna alegere pentru cultivatori

  Un soi timpuriu cu productivitate foarte buna, indicat atat pentru culturi intensive cat si pentru gradinile sau serele mai mici, ridichile Saxa 2 sunt mici, rotunde, de un frumos rosu intens, cu textura crocanta si gust puternic, fara sa lipseasca notele dulci, vegetale.

 • Cum prevenim diabetul zaharat tip 2?

  Exista obiceiuri alimentare la care foarte multe persoane nu pot sau nu vor sa renunte nici in ruptul capului. Consumul de dulciuri este unul dintre acestea, cu toate ca riscurile sale sunt bine cunoscute. Inainte ca diagnosticul sa fie ingrijorator, medicii ne recomanda sa invatam cum sa gestionam problema pentru a evita diabetul zaharat tip 2.

 • Curs de formare organizat de Mare Nostrum, in perioada 2-7 noiembrie

  Organizatia Neguvernamentala Ecologista Mare Nostrum organizeaza in perioada 2-7 noiembrie, la Constanta, un curs de formare cu titlul "Towards an effective formal and nonformal education for sustainable devlopment"...

 • Salata de mere 2

  Ingrediente: 2 mere rosii 3 mere verzi, acre 3 mere galbene...