Primavara in gradinile pictorului Constantin Daradici

Primavara Constantin Daradici

"Consider ca pictura este o arta a tacerii", spune pictorul, iar Gradinamea.ro va invita sa priviti cateva lucrari ce creeaza senzatia ca te afli in mijlocul naturii. Gradini in jurul caselor, livezi in floare sau cateva flori intr-un vas pe un colt de masa,  toate tac, dar vorbesc sufletului.

In perioada 4 martie - 17 martie, Constantin Daradici expune la Galeria Orizont din Bucuresti.

Daradici pictura

mai multe lucrari 

 

www.artline.ro

Gradinamea.ro

Februarie 2008

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Cherry Brandy

  Varietate de trandafir teahibrid numit dupa un celebru cocktail, Cherry Brandy are un colorit pe care il veti intalni mai rar in gradinile de trandafir, roz in exterior si galben piersica in interiorul florii, impresia fiind de prospetime si eleganta.

 • Cum depasim alergiile de primavara

  Primavara, in ciuda zilelor tot mai bune care se intrevad in blandetea razelor de soare, isi fac simtita prezenta alergiile.

 • Zambilele, flori de primavara prin excelenta

  Zambilele sunt plante bulboase foarte apreciate din familia Liliaceae. Desi nu provin din Olanda, ci din Turcia, sunt numite uneori “bulbi olandezi”, pentru ca indata ce comerciantii le-au adus in Europa si-au gasit locul in gradinile familiilor foarte bogate din nordul continentului.

 • Begoniile, plante ideale de primavara-vara

  Faptul ca begoniile se numara printre plantele cel mai usor de crescut se reflecta in popularitatea de care se bucura in fiecare primavara. In functie de soi, Begonia poate avea aspect de tufe cazatoare sau arbusti,

 • De ce flori ne bucuram in noiembrie?

  Desi vremea devine tot mai intunecata si mai rece in noiembrie, exista unele flori care prospera chiar si in aceste conditii dificile. Spre incredintare va prezentam o lista a celor mai populare flori care se intalnesc in perioada aceasta a anului in gradinile zonelor temperate ale globului.