Punci cu bere si ananas

Ingrediente:

2 cani suc de ananas (proaspat sau din cutie)
2 cani bere de ghimbir
¼ cana rom
3 sticle bere de 330 ml
sferturi de felie de ananas

Mod de preparare: turnati sucul de ananas si berea de ghimbir intr-o carafa de sticla (cat mai reci), adaugand apoi berea de la frigider. Se amesteca bine si se orneaza cu sferturi de felii de ananas. Se serveste imediat, cu sau fara gheata.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

 • Punci cu rom si suc de fructe

  O bautura cu doua feluri de rom, suc de fructe si notele dulci ale siropului de grenadina, buna pentru o seara alaturi de prieteni cand poate fi servita direct in pahare sau intr-un bol de dimensiuni mai mari. Folositi suc de fructe proaspat sau din cutie.

 • Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii

  O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.

 • Cocktail cu grepfrut si bere

  Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.

 • Cocktail cu bere si suc de rosii

  Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.

 • Masca tratament pentru par cu lamaie si miere

  O masca hranitoare, utilizata ca tratament pentru par, poate face minuni firului de par, redandu-i stralucirea si vitalitatea. Pentru parul deteriorat, care si-a pierdut din stralucire, puteti pregati in casa masca cu lamaie si miere.