Punci cu bere si ananas

Ingrediente:

2 cani suc de ananas (proaspat sau din cutie)
2 cani bere de ghimbir
¼ cana rom
3 sticle bere de 330 ml
sferturi de felie de ananas

Mod de preparare: turnati sucul de ananas si berea de ghimbir intr-o carafa de sticla (cat mai reci), adaugand apoi berea de la frigider. Se amesteca bine si se orneaza cu sferturi de felii de ananas. Se serveste imediat, cu sau fara gheata.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu bere si tequila

  O bautura cu personalitate si arome exotice, excelenta daca alaturi de tequila se adauga o bere rece, de calitate.

 • Salata de rosii cu avocado si castravete

  Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.

 • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

  Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.

 • Cocktail cu rom si ananas

  O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

 • Punci cu rom si suc de fructe

  O bautura cu doua feluri de rom, suc de fructe si notele dulci ale siropului de grenadina, buna pentru o seara alaturi de prieteni cand poate fi servita direct in pahare sau intr-un bol de dimensiuni mai mari. Folositi suc de fructe proaspat sau din cutie.