Renclod verde

Este un soi de prun foarte vechi, dar putin cultivat la noi.
Pomul este viguros sau foarte viguros si are trunchiul puternic torsionat.
Fructele sunt mici-mijlocii, sferice, usor turtite la capete. Culoarea este verde-galbuie, iar pulpa verzuie, suculenta, dulce, si armonios acidulata, neaderenta la sambure.
Se matureaza la sfarsit de august - inceput de septembrie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu gin si ceai verde

    Alegeti un ceai verde aromat, de buna calitate, alaturi de un gin plin de gust si savoare, iar pentru notele de final ale unui cocktail usor de pregatit acasa puneti si suc de lamaie sau limeta.

  • Cocktail cu gin, ceai de menta si ceai verde

    Ceaiul de menta rece este racoritor, sanatos, bun pentru cei mari si cei mici, in timp ce o cana de ceai verde ofera corpului vitamine, antioxidanti si previne un numar impresionant de afectiuni. Insa impreuna, cu un gin aromat, stau la baza unui cocktail surprinzator, cu aroma complexa.

  • Salata verde cu portocale, castravete si susan

    V-ati plictisit de clasicele salate verzi, aceleasi retete pregatite din nou si din nou? De aceasta data baza va fi o salata verde proaspata, alaturi de felii de castravete si de portocala dulce, suculenta, si cu notele exotice ale susanului

  • Cinci motive pentru care este bine sa bem ceai verde

    Savuros, cu o culoare atat de frumoasa ce evoca jadul din indepartata China si excelent baut simplu, cu zahar sau miere, dar si in limonada sau diverse retete de cocktail, ceaiul verde este una dintre cele mai populare si mai sanatoase bauturi, indiferent de anotimp.

  • Smoothie de vara cu iaurt si ceai verde

    Ceaiul verde este o bautura miraculoasa pentru sanatate, plin de antioxidanti, cu foarte putine calorii, aromat si o buna sursa de potasiu, gata sa hidrateze corpul, sa dea energie, sa arda mai usor grasimile. Pe scurt este o alegere excelenta pentru orice anotimp, dar cu atat mai mult vara, baut rece, simplu sau alaturi de alte ingrediente, ca in aceasta reteta.