Royal

Pomul are vigoare mijlocie cu coroana invers conica, rasfirata.
Fructele, mari, aproape sferice, simetrice sau usor asimetrice, putin comprimate lateral. Culoarea este galbena-portocalie cu o rumeneala rosie-purpurie pe partea insorita.
Pulpa este galbena-portocalie; consistenta, suculenta, neaderenta la sambure.
La maturitate pulpa se nmoaie repede. Se matureaza n prima dovada a lunii iulie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Piersicile Royal Majestic

  Varietate de piersic foarte apreciata pentru fructele mari, grele, cu pulpa suculenta si dulce, de culoare galbena, Royal Majestic este un soi de origine americana cultivat extensiv pentru calitatea piersicilor si buna productivitate anuala.

 • Trandafirul Royal Baccara - eleganta si rafinament

  Alegeti pentru tufele de trandafiri Royal Baccara un spatiu in gradina unde sa aiba mult soare, iar pamantul ideal este unul fertil, cu mult humus si drenare buna.

 • Alyssum dulce

  Numele latinesc Lobularia maritima prezinta in doua cuvinte ce este esential de cunoscut despre planta asociata, si anume ca florile micute formeaza bulgari sau ciorchini, iar climatul din care provine este cel maritim.

 • Roadele toamnei ocrotesc sanatatea

  Ca oricare alt sezon, anotimpul de toamna are fructele si legumele sale specifice. Cum aportul de fructe este de un real folos pentru corpul nostru, ar trebui sa profitam de roadele toamnei pentru a avea o conditie buna, influentata de vitaminele fructelor si legumelor.

 • Legume mult mai ... colorate

  Despre cartofi ... mov si conopida ... portocalie.