Sangria

SangriaIngrediente

Trei litri de vin alb(rosu), un litru suc portocale, un litru suc piersici, un pahar gin, un pahar cognac, stafide, zahar dupa gust.

 

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si apoi bautura rezultata se pune la frigider doua ore. Optional, la servire se adauga gheata.

 

Articole asemănătoare

  • Sangria cu cidru pentru zilele de iarna

    O portie racoritoare de sangria cu vin rosu si fructe este o reteta clasica, dar in aceasta varianta de iarna vinul este inlocuit cu un cidru de calitate si cu mirodenii de sezon.

  • Sangria cu vin alb, portocala si busuioc

    O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.

  • Sangria cu vin alb, ardei iute si fructe de padure

    O varianta de sangria in care vinul rosu este inlocuit de unul alb, fructele de padure aduc aroma dulce acrisoara atat de placuta, iar putin ardei iute ofera surprinzatoare note picante.

  • Sangria cu pepene verde si limeta

    O bautura perfecta pentru zilele calduroase, aceasta reteta de sangria are la baza vinul alb, rece, sec, alaturi de gustul plin de savoare al pepenelui si notele mediteraneene din sucul de limeta.

  • Sangria cu pepene si limete

    O varianta de sangria cu gust dulce de pepene si aroma de citrice de la limete.