Suc de fructe cu mirodenii si bere de ghimbir

Ingrediente:
 
300 ml suc proaspat de portocale
100 ml suc de ananas din cutie
sucul si coaja de la o lamaie mare
un varf de lingurita nucsoara
4-5 cuisoare
un varf de lingurita scortisoara
un varf de piper alb macinat
250-300 ml apa plata
100 g zahar alb
o sticla de bere de ghimbir
cuburi de gheata
cateva frunze de menta
 
Mod de preparare: intr-o carafa mare se toarna sucul de ananas si cel de portocale, se adauga sucul si coaja de lamaie, apa planta si toate mirodeniile, amestecand usor cu o lingura cu coada lunga. La final se toarna berea de ghimbir cat mai rece, se pun cateva cuburi de gheata si frunzele de menta pentru mai mult gust si prospetime. Se lasa putin si se serveste dupa ce gheata a inceput sa se topeasca. Puteti sa mai adaugati suc de portocale daca vreti o aroma de citrice mai intensa.

Foto: pexels.com

Articole asemănătoare