Suc de rosii picant

Ingrediente:

2-3 rosii foarte coapte
1 mana de spanac, spalat si taiat mare
1 castravete mic
1 limeta
sare
1 varf de cutit piper cayenne
1 cana apa
cuburi de gheata

Mod de preparare: rosiile se taie bucati (cu sau fara coaja, dupa gust) si se pun in blender. Se adauga spanacul, castravetele decojit si taiat bucati, sucul de la limeta, cateva cuburi de gheata si apa rece. Se mixeaza totul foarte bine, se adauga putina sare si piperul cayenne (mai mult daca preferati o aroma picanta, iute) si totul se serveste intr-un pahar inalt, punand si cateva cuburi de gheata. Este o bautura cu atat mai buna cu cat este rece.

Foto: zolore.com

Articole asemănătoare

  • Suc de rosii picant

    O reteta rustica, plina de gusturi si arome, minunata atunci cand se folosesc legume proaspete, de calitate. Foarte buna rece sau la temperatura camerei.

  • Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii

    O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.

  • Smothie cu lapte vegetal, fructe si suc de rosii

    Un smoothie cu fructe si suc de rosii, nucsoara, scortisoara, putin zahar brun, rezultatul final fiind o bautura proaspata, cu gust complex si placut, mai ales dupa ce i se adauga cateva cuburi de gheata.

  • Suc de rosii picant cu ardei gras, castravete si ceapa rosie

    Bun ca un smoothie natural si cu gust putin iute, ca un aperitiv sau pentru a condimenta si a da mai multa aroma unei portii de cartofi prajiti sau copti, iata o reteta plina de note vegetale, gustoasa si relativ usor de pregatit.

  • Suc de rosii picant cu morcovi, ardei, telina si ardei iute

    Daca va place sucul de rosii ati putea sa il transformati intr-o bautura putin picanta, cu multe vitamine si nutrienti, o cura de vitamine in forma lichida care va potoleste setea, va da un plus de energie si in plus gustul este placut, putin dulce.