TRATAMENT NATURIST HEPATITE CRONICE SI CIROZE HEPATICE

FORMULA ORIGINALA DE TRATAMENT A FITOTERAPEUTULUI VERBAN MIHAI 

 FORMULA ESTE PROTEJATA DE LEGEA DREPTULUI DE AUTOR DIN ROMANIA -FIIND INREGISTRATA TRATAMENT NATURIST COMPLET PENTRU TRATAREA HEPATITELOR CRONICE SI AL CIROZELOR HEPATICE COMPENSATE SI DECOMPENSATE GRADUL II Aceasta formula de tratament pentru hepatite cronice si ciroze hepatice reprezinta o noutate absoluta pe plan mondial , datorita modului unic de abordare si a complexitati structurii de tratament . Acest nou tratament reuseste sa egaleze pe mai multe planuri vestitul tratament cu INTERFERON+RIBAVIRINA. Singura diferenta majora intre cele doua tratamente , o reprezinta faptul ca formula NU reuseste sa elimine virusul din organism.  Dar credeti oare ca tratamentul cu INTERFERON reuseste sa elimine virusul de la toti pacientii ?Conform statisticilor oficiale , la aproximativ 30% din pacienti care au urmat vestitul tratament cu INTERFERON , s-a reusit sa se obtina acel R V S ( ARN-VHC ) NEGATIV .

 

Principalele actiuni si tinte ale formulei VERBAN MIHAI sunt : - Normalizarea transaminazelor - Oprirea procesului de fibrozare - Refacerea celulei hepatice - Reducerea inflamatiei hepatice - Oprirea replicarii virale - O viata normala pentru pacient - Normalizarea constantelor biologice. Formula de tratament se adreseaza in mod special urmatoarelor categorii de pacienti : - Bolnavi care refuza tratamentul cu INTRFERON+RIBAVIRINA ; - Bolnavi care nu au primit aprobare pentru dosarul de tratament cu INTERFERON - Bolnavi care , desi au facut tratament cu INTERFERON , nu au obtinut nici un rezultat - Bolnavi cu recaderi , dupa tratamentul cu INTERFERON - Bolnavi care doresc sa faca tratament numai cu produse naturale . Acest tratament va fi urmat toata viata , cu anumite pauze .

 

Tratamentul se imparte in 5 module : MODUL I DIMINEATA Se vor administra 5 tincturi : - ARMURARIU - ANGHINARE - PAPADIE - CATINA ALBA - MUGURI DE ALUN Se administreaza o singura data pe zi , cate 10 picaturi intr-un pahar cu apa . MODUL II LA PRANZ - CITOVITAL - LIVER AID Cate 1 comprimat MODUL III SEARA - IMUNOVITAL - FARCOVIT 12 Cate 1 comprimat. MODUL IV Se administreaza numai in zilele de : 1,5,10,15,20,25,30 ale luni - ESENTIAL LIV 100 - SARGENOR fiole - BIO BRAN 1000 MODUL V Se administreaza numai in zilele de SAMBATA si DUMINICA - CURA CU GREPFRUIT ROSU - UN VARF DE LINGURITA DE DROJDIE DE BERE PROASPATA FOARTE IMPORTANT ! Pentru a creste fluxul sanguin in zona hepatica , cu implicatie directa in refacerea celulei hepatice , se vor practica de 2 ori pe zi , urmatoarele exercitii : Pe un plan orizontal ( pat , dusumea etc ) vom sta cu fata in sus si cu genunchi trasi pe piept , cat de mult putem. Pacientii care se vor hotara sa urmeze aceasta formula de tratament naturista , vor trebui sa respecte cu strictete urmatoarele : - Nu vor consuma ciuperci - Nu vor consuma alcool - Nu vor folosi medicamente hepatotxice - Nu vor consuma prajeli , sosuri , cacao , fasole, mazare . - Nu se va depasi limita de rezistenta fizica si psihica. 

 VERBAN MIHAI verbanmihai@yahoo.com MOBIL 0743 18 39 14

Articole asemănătoare

 • Radacini de rabarbar pentru parul blond

  Pielea si parul trebuie sa aiba parte de ingrijire si de o atentie deosebita mai ales acum, cand vara isi intra din ce in ce mai mult in drepturi si cand razele soarelui

 • Usturoiul trateaza durerile de urechi si infectiile

  Durerile de urechi si infectiile pot fi tratate acasa, cu ajutorul usturoiului. Acesta are in compozitie alicina, un antibiotic natural, ingredientul principal al remediilor naturiste

 • Ingrijirea picioarelor cu ajutorul plantelor

  Ca fiecare parte a corpului si picioarele noastre simt nevoia sa primeasca o ingrijire aparte, mai ales cand temperaturile devin aspre si coboara sub minus zero grade.

 • Matasea de porumb ca tratament naturist

  Matasea de porumb este un remediu naturist ce s-a dovedit a fi eficient pentru multe afectiuni. Are anumite proprietati terapeutice si beneficii, fiind utilizata sub forma de ceai (infuzie).

 • Tratament naturist cu galbenele

  Galbenelele sunt extrem de benefice organismului, indiferent de modul de utilizare. Acestea sunt recomandate sub forma de ceaiuri, cat si tinctura sau unguent.