Water snowflakes

 

 Water snowflakes ("Fulgii de apa") sau Floating hearts ("Inima plutitoare") poarta denumirea stiintifica de Nymphoides indica si face parte din familia Menyanthaceae.

Aceasta este o planta perena acvatica, surprinzatoare prin aspect si se dezvolta rapid.

Florile sale numeroase arata intr-adevar ca fulgii de zapada. Are frunze plutitoare, delicate, cu flori de culoare galbena sau alba.

Denumirea de "Inima plutitoare" provine de la forma sa, care este ca o inima, cu frunze verzi, stralucitoare, ce cresc pe suprafata apei.

Water snowflakes este o planta rara ce creste in raurile din Manatee si in judetele Lee. Este originara din America Tropicala.

Articole asemănătoare

  • Proprietatile medicinale ale castanului de apa

    Castanul de apa (Water Chestnut, Eleocharis dulcis) isi are originea in China. Numele sau este cunoscut si ca "mah tai" si fructele sale au fost consumate inca din antichitate, continuand si astazi sa ocupe un rol important in bucataria chineza.

  • Gradinile de la Hampton Court Palace

    Gradinile regale de la Hampton Court sunt un amestec subtil de influente aparute in decurs de 500 de ani in amenajarea gradinilor, desi, asemenea palatului pe care il inconjoara, au servit la inceput numai agriculturii...