Demo magazin virtual Publicitate:

curatarea pomilor

Jeleu de rodii

Jeleu de rodii Ingrediente: 4 cesti de suc de rodii, 7 si 1/2 cesti zahar alb, sucul de la 2 lamai, 170g pectina lichida.

Plante aromatice

Plante aromatice Plantele aromatice sunt la fel de frumoase si interesante atat in ghivece cat si in gradina.

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Sucul de varza

Sucul de varza Sucul de varza este obtinut prin stoarcerea prin centrifugare a frunzelor de varza proaspete si bine spalate anterior. Acest suc are prin excelenta efecte tonice, purificatoare, antiinflamatoare, fiind recomandat in mai mult de cincizeci de afectiuni.

Amplasarea si udarea plantelor

Plantelor naturale nu le este cu totul indiferent locul in care sunt amplasate intr-o camera. Temperatura optima pentru acestea este de 18 -20C, temperatura pe care trebuie sa o adaptati in functie de specie.

Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide

Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.

Dieta Zen

Aceasta reteta reduce in acelasi timp si stresul acumulat la servici sau acasa si va ajuta sa scapati de kilogramele in plus.

Medicina alternativa naturista

Medicina naturista prezinta avantajul de a interveni in planul preventiv, un aspect prea des neglijat

Ceaiul verde si sanatatea

Ceaiul verde si sanatatea In domeniul tratarii bolilor, virtutile ceaiului verde nu au fost nici pe departe epuizate, desi in ultimii zece sau douazeci de ani s-au facut numeroase studii privind eficienta sa. Ceaiul verde este un aliment natural cu multe rezultate promitatoare in lupta impotriva anumitor maladii si afectiuni.

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou Grdina Botanic din Jibou a fost nfiinat n 1968 ca baz didactic. Grdina ocup o suprafa de 24 ha pe vestigiile unui vechi parc de agrement din preajma castelului medieval, fost reedin nobiliar a familiei Wesselnyi.

  • 1
  • Pagina 2 din 4
  • 3
  • 4