Demo magazin virtual Publicitate:

ingrijire petunii

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Spagheti picante

Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt

Paste cu legume

Ingrediente: 2 oua pentru maioneza, 400 g macaroane, 5 ardei grasi