ingrijire trandafir japonez
Fursecuri de post

Ingrediente:
150 g margarina
2 linguri cu miere...
O gradina de trandafiri
Folositi aceasta galerie de trandafiri pentru a alege cele mai potrivite specii pentru gradina dvs. Aceste flori care atrag mereu privirile sunt de multe tipuri sau clase - de la tipurile de trandafiri pitici, inalti de 30 de cm, pana la tufe mari sau...
Supa de zarzavaturi

Ingrediente:
4 morcovi
2 cepe
2 cartofi
1 dovlecel
1 varza dulce mica...
Grãdina Botanicã din Bucureºti

Grãdina Botanicã din Bucureºti a fost înfiinþatã ca instituþie în anul 1860, pe lângã Facultatea de Medicinã ºi Farmacie, de cãtre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafaþã relativ micã (7 ha), localizatã în partea stângã a ªoselei Cotroceni. Amenajarea adecvatã a acestui spaþiu, ca bazã didacticã ºi de cercetare, a fost realizatã sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituþii.
Paianjenul rosu al vitei
Tetranychus urticae sau Tetranychus altheae este raspindit in toate podgoriile din tara noastra. Ataca frunzele pe fata inferioara, unde tese un paienjenis fin...
For beloved

Ingrediente:
50 ml brandy
5 ml sirop de banane
150 ml Sprite...
Blat de pizza
Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei
Gogosari in otet
Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean…
Conservarea tarhonului
Ingrediente: tarhon, otet de 9 grade. Preparare: Se poate usca ca si…
Ardei capia in otet
Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar…
Dulceata de visine
Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau…
Peltea de struguri
Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie…
Pasta de gutui
Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar…
Dulceata de piersici
Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja…
Dulceata de pepene
Ingrediente: 1 kg coji de pepene verde sau galben, cintarite dupa ce...
Dulceata din coaja de portocale
Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar…
Dulceata de gutui
Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase…
Dulceata de coacaze
Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie…
Serbet cu nuci
Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa…
Dulceata de fragi
Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie…
Dulceata de capsune
Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie…
Compot dietetic
Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru…