Demo magazin virtual Publicitate:

mere dieta

Indicatii multiple pentru FENICUL

Indicatii multiple pentru FENICUL Proprietatile diuretice si detoxifiante si utilizarea lui in bucatarie. Ulei de fenicul - recomandari.

Gradina de vara din St. Petersburg

Gradina de vara din St. Petersburg Gradina de vara din St. Petersburg a fost creata in anul 1704 din ordinul tarului Petru cel Mare care de altfel s-a implicat personal in planul acesteia.

Legume mult mai ... colorate

Legume mult mai ... colorate Despre cartofi ... mov si conopida ... portocalie.

Flori...comestibile

Flori...comestibile Unele flori sunt nu numai frumoase, dar si bune de mancat. Acestea sunt consumate din timpuri mai vechi.

Silvoterapia

Silvoterapia Silvoterapia este o metoda terapeutica care previne si vindeca bolile cu ajutorul arborilor. Aceasta metoda este utilizata inca din antichitate dar a fost recunoscuta ca metoda stiintifica abia in anul 1927...

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Ceaiul verde si boala Alzheimer

Ceaiul verde si boala Alzheimer Conform unui studiu recent realizat de Universitatea din South Florida in colaborare cu Centrul Alzheimer, Institutul National de Afectiuni Neurologice si Asociatia Alzheimer din Statele Unite ale Americii, un component al ceaiului verde, despre care cercetatorii cred ca are un rol important in lupta impotriva cancerului, ar putea proteja creierul de distrugerile provocate de boala Alzheimer.

Sfaturi pentru folosirea compreselor

Compresele sunt alcatuite din trei parti: o panza uda, una uscata si un sal calduros, care se aplica deasupra.