Demo magazin virtual Publicitate:

muscata curgatoare

Dulceata de gogonele

Ingrediente: 1 kg patlagele verzi, 3-4 picaturi colorant verde vegetal

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Fainarea marului

Fainarea marului Fainarea marului este o boala produsa de un parazit numit Podosphaera leucotricha. Atacul se inregistreaza preponderent, primavara. Florile, frunzele, lastarii si fructele tinere atacate, sunt invelite de o pasla albicioasa si apoi galbuie.

Ardelean

Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri scurte. Fructele au marime mijlocie, de forma sferic-alungita, cu contur regulat...

Rulada din legume

Rulada din legume Ingrediente: 175g morcovi mici 100g fasole verde 1 ardei gras...

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului Cat de des trebuie udat bonsaiul? Cat de des trebuie tratata planta cu fertilizator? Cat des trebuie sa stropesc frunzele bonsaiului? De cata lumina directa are nevoie bonsaiul? Cum de este posibila miniaturizarea copacilor? Cum se efectueaza taierile de formare la bonsai?

Cresterea citricelor (lamai, portocali, etc.) ca arbusti de interior

Cresterea citricelor (lamai, portocali, etc.) ca arbusti de interior De-a lungul istoriei, oamenii au incercat sa cultive citrice in interior. Romanii cresteau lamai in sere. Regele Louis al XIV-lea indragea atat de mult parfumul florilor de portocal incat a comandat construirea primei gradini de porticali si le-a cerut gradinarilor sai ca pomii sa fie mereu in floare

Rum Runner's Ruby Red

Rum Runner's Ruby Red Ingrediente: 9 cl whisky 15-18 cl suc de grapefruit rosu apa tonica

Nu taiati acum hortensiile din gradina !

Nu taiati acum hortensiile din gradina ! Hortensiile din specia Hydrangea macrophylla fac boboci deja de la sfarsitul verii. Ei ierneaza pe crengi si se deschid in anul urmator.

Pelargonium Domesticum

 Pelargonium Domesticum Nume popular: Muscata cu flori mari

  • 1
  • Pagina 2 din 2