Demo magazin virtual Publicitate:

plante ingrijire

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Peltea de struguri

Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Serbet cu nuci

Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Paste cu pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt

Paste cu legume

Ingrediente: 2 oua pentru maioneza, 400 g macaroane, 5 ardei grasi