Demo magazin virtual Publicitate:

pomul portocala

Legumele din ghiveci

Legumele din ghiveci Unele legume se pot cultiva foarte usor si in ghivece de flori.

Remedii populare din zona Vrancei

Remedii populare din zona Vrancei Exista numeroase boli care se trateaza avand la baza remedii populare. Insa acestea nu prezinta foarte mare incredere pentru publicul larg, oamenii fiind sceptici in ceea ce priveste vindecarea cu remedii naturale. Daca aveti incredere in aceste solutii iata cateva boli care pot fi tratate pe cale naturala.

Vitamina B1

Zacusca de ciuperci

Zacusca de ciuperci Ingrediente: 1 kg ciuperci 2,5 kg gogosari 1 kg de ceapa 2 kg de rosii

Sesiune de finantare pentru proiecte in cadrul programului Parteneriat pentru Mediu

Fundatia pentru Parteneriat din Miercurea-Ciuc a lansat oferta de finantare pe anul 2006, pentru programul Parteneriat pentru Mediu. Directii prioritare de finantare: conservarea biodiversitatii; dezvoltare rurala durabila; ecologie urbana; management ape; Natura 2000.

Zacusca

Zacusca Ingrediente: 5 vinete 5 gogosari 7 ardei grasi 2 kg rosii 400 g ceapa ulei

Poluare cu petrol la Tatareni Prahova

Comisariatul Judetean Prahova al Garzii Nationale de Mediu a informat Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor ca astazi, 07.08.2006, in jurul orei 10.30, s-a produs o poluare accidentala cu petrol, in zona Tatarani Cazemata.

Activistii Greanpeace blocheaza Ministerul Mediului

Activistii Greanpeace blocheaza Ministerul Mediului Astzi, activiti Greenpeace din Romnia, Ungaria i Austria au blocat intrarea principal a Ministerului Mediului din Bucureti

Protocolul de la Kyoto

Protocolul de la Kyoto Protocolul de la Kyoto este un document ratificat in anul 1997 de 162 de tari printre care si Romania, referitor la reducerea emiterilor de gaze poluante in special acelora raspunzatoare de efectul de sera.

Spagheti picante

Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina

Ciorba de cartofi

Ingrediente: 500-600 g cartofi, morcov, patrunjel, telina, 1 ceapa

Ciorba de burta

Ingrediente: 1/2 kg burta (curatata si apoi cintarita), 1/2 kg zarzavat

Ciorba de bucatele

Ingrediente: 300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina

Ciorba de agrise

Ingrediente: 250 g carne, 1/4 kg agrise verzi (necoapte), o ceapa de marime mijlocie

Ciorba cu perisoare (1)

Ingrediente: 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel

Ciorba de hamei

Ingrediente: 1/2 kg hamei, 1/2 kg rosii sau suc de rosii, o ceapa

Tocanita de ciuperci

Ingrediente: 1kg de ciuperci albe, 1 ardei, o ceapa verde, ulei, sare, piper, faina

Taitei cu varza

Ingrediente: 300 g varza, 300 g taitei, 4 linguri ulei, sare, piper

Snitele de cartofi

Ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ou, 1 lingurita plina de faina, 150 g ulei

Sarmale de post

Ingrediente: 1/2 ciuperci, 1 cana orez, 3 cepe, 1 morcov, 100 ml ulei

Sarmale cu fasole

Ingrediente: 1 varza acra, 200 g orez, 150 g linte, 150 g fasole alba uscata

Salata orientala

Ingrediente: 6 cartofi potriviti, 2 cepe potrivite, 2 castraveti in otet, 1 gogosar murat

Rulada de piure

Ingrediente: 1 kg cartofi, 200 g ciuperci, 1 fir praz, 1 ardei gras, verdeata

Mancare de spanac

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 5-6 catei usturoi