Demo magazin virtual Publicitate:

specii de flori ingrijire crin

Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide

Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.

Psihoterapie. Emotiile in atentia tuturor.

Psihoterapie. Emotiile in atentia tuturor. Chiar daca am vrea, nu am putea niciodata sa ne dezicem de emotiile noestre.

Hortensia

Hortensia Denumire stiintifica: Hydragea spp. Familie: Saxifrage. Origine: Japonia. Hortensia (Hydragea) este pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. Hortensia incepe sa infloreasca la inceputul verii si continua pana toamna tarziu...

Grdina Botanic "Anastasie Ftu" a Universitii "Al. I. Cuza" Iai

Grdina Botanic din Iai, prima instituie de acest fel n Romnia, a fost fondat n 1856 de ctre naturalistul i fizicianul Anastasie Ftu. Grdina Botanic a fost mutat pe amplasamentul actual n 1963 i acoper o suprafa de circa 100 ha. Tipul de sol, caracteristicile geografice, expoziia, altitudinea sunt extrem de variate i n consecin, potrivit pentru cultivarea a numeroase specii autohtone i exotice.

Cancerul bacterian al viei

Boala este produsa de bacteria Agrobacterium imefaciens care traieste in sol si patrunde in tesuturi, prin rani. Se manifesta pe elemetele lemnoase ale butucului...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Iepure cu masline

Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn