12 iunie - Targ de finantari pentru agricultura, in iunie la CCIR

Initial programata pentru luna mai, cea de-a doua editie a targului Profinn 2006, targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara, va avea loc loc in perioada 12-14 Iunie 2006, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Anul acesta, targul de profil va viza o abordare pragmatica, legata de facilitarea accesului intreprinzatorilor din sectorul productiv si cel de prestari de servicii la programe de finantare rambursabile, nerambursabile, combinatii relevante ale acestora, precum si la programe alternative ale furnizorilor de servicii financiar-bancare, in vederea finantarii si dezvoltarii proiectelor inovatoare si de succes.

In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale, conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Articole asemănătoare

 • Laleaua Little Beauty

  Sunt la origine un tip salbatic de lalele de mici dimensiuni, pitice, iar florile a caror forma respecta in mare liniile clasice surprind prin coloritul de un rosu puternic, plin de viata, pentru ca in centrul corolei sa ofere ochiului tuse in nuante de albastru spre mov si alb, o combinatie cromatica rara si extraordinara.

 • Iris Harmony

  Usor de recunoscut datorita florilor destul de mari, de forma specifica, avand un colorit in nuante de albastru, pentru ca in interior, in centru, sa prezinte un model in galben si alb

 • Reteta de bors de casa moldovenesc

  Intotdeauna, in preajma sarbatorilor, cei mai multi au optat pentru borsul acru de casa pentru a-l adauga la diverse ciorbe si alte preparate.

 • Sarlota delicioasa cu iaurt

  La pranz, chiar daca sunteti la birou, puteti savura o sarlota delicioasa cu iaurt, preparata de seara, pentru momentele in care nevoia de a gusta ceva dulce predomina.

 • Orezul, un aliment dietetic

  Orezul este unul dintre alimentele nelipsite din orice regim alimentar special, recomandat in caz de boala, pentru scaderea in greutate sau pur si simplu pentru pastrarea sanatatii.


Warning: fopen(cache/cdea073c1f16292fbfb37392d611dcc0) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139